Whatsapp Sipariş Hattı 0531 291 30 50

Havalı Yatak Baklava Modeli (Freely)

0 Yorum
Stok Kodu
02C.220105
Fiyat
825,00 TL + KDV
*226,88 TL den başlayan taksitlerle!!
907,50 TL

Havalı Yatak Baklava Modeli (Freely)


Freely marka Baklava Tipi Havalı Hasta Yatağı, sağlıklı ve rahat bir uyku deneyimi için tasarlanmıştır. Yumuşak ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen yatak, baklava dilimli yapısı sayesinde vücudun her noktasını eşit bir şekilde destekler.

Sessiz çalışma özelliği sayesinde gece boyunca kesintisiz bir uyku sağlar. Ayrıca, maksimum 5 dakikalık bir şişirme süresi ile hızlı ve kolay bir kurulum sağlar. Basınç ayarlama özelliği, hastanın ağırlığına göre yatağın sertliğini ayarlamak için kullanılabilir.

Yarattığı masaj etkisiyle hassas dokuyu oksijenle besleyen yatak, yatak yarası gibi problemlerin oluşmasını da önler. Motor ağırlığı sadece 1 kg olduğu için taşınması kolaydır. Yatak ölçüleri 200mm*90mm olarak belirlenmiştir ve 2 yıl garantili olarak sunulmaktadır.

Freely marka Baklava Tipi Havalı Hasta Yatağı, yataklarda yaşanan rahatsızlıkları ortadan kaldırarak hastaların konforunu arttırır. Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için tercih edebilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Havalı Yatak Baklava Modeli (Freely) Havalı Yatak Baklava Modeli (Freely), Freely, Yatan hastalarda yara oluşmasını engelleyen Armoline baklava dilimli havalı yatak güçlü motoru ve sessiz çalışma özelliği ile hasta ihtiyacını tam olarak karşılamak amacıyla www.ekonomikmedikal.com da satışa sunulmuştur. 02C.220105
Havalı Yatak Baklava Modeli (Freely)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.